"Lelke van itt minden könyvnek, minden kötetnek, amit látsz. Ott él bennük az írójuk lelke, és mindenkié, aki valaha is olvasta, élt, vagy álmodott velük."

READING IS SEXY

READING IS SEXY

Gerlóczy Márton - A csemegepultos naplója

2010. február 20. - tothfk

Drága Peti barátom említette karácsony előtt 3 nappal, hogy ez és az Gerlóczy negyedik könyve. Mivel olvastam az elsőt (Igazolt hiányzás) ezért érdekelt a legújabb is. Hát megleptem vele magam karácsonyra.

Rengeteg réteg és sok érdekes meglátás tárul elénk 350 oldalban. A legfontosabb tanulság mégis a budapesti kaland. Mert itt élünk mindannyian, vegyük észre egymást.

Ismét egy olyan regény, ami Gerlóczyról és az ő kis életéről szól. Sokkal letisztultabbnak és követhetőbbnek éreztem mint az Igazolt hiányzást. Pedig hosszabb ideig olvastam, párhuzamosan más könyvekkel. Humoros és az az igazi lethetetlen. Amit a buszon ülve mosolyogva olvasok majd felnézve rádöbbenek, hogy le kellett volna szálnom, 10 perce. Amiből részleteket meg kell osztanom, mert, ahogy az angol mondja, hilarious.

Persze szomorú, hogy a nőket manapság már csak lókolbászokhoz és füstölt szalámikhoz lehet hasonlíani. Még szomorúbb, hogy könnyen kiismerhetőek, de nem hagynak akkora benyomást sem, hogy utána felismerjék őket az utcán. De; minden alagút végén ott van a fény és tudjuk, hogy minden nőtől lehet tanulni valamit, ha az csak egy ágyazási technika, akkor is.

Belekóstolhatunk a szingli férfi életébe. Hogy hogyan válogat és mire hajt. Ha egyáltalán válogat és ha többet kell tennie egy nő megszerzéséért, a nappali/hálószoba felporszívózásánál.

Nőként olvasva megsértődhetünk. De én azt tanácsolom, hogy inkább olvassuk élvezettel és tanuljunk belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://adamolvas.blog.hu/api/trackback/id/tr561775612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása